Scary movie 4

Just nu sitter vi o tittar på scary movie 4. Den är väl helt ok än så länge.


SORRY

LLedsen att jaf inte har bloggat!! har inte riktigt haft tid, och nu när frida är här så har jag andra saker att göra.
Men i Söndags var vi och titta på Anton Ewald. Han är verkligen snygg! Igår var jag med frida oxå vi spelade monopol och jag förlorade såklart... Men nästa gång vinner jag!! 
Btw nu siter jag i skolan, vi har 40 min rast så jag han blogga :)

Leo shorts

 
Här är byxorna som jag köpte i fredags. Tycker dom är rikitgt coola! tänk att ha dom till en enfärgad tröja! Byxorna
är köpta på H&M. Det var även ett väldigt bra pris!
Bildkvaliten är inte så bra eftersom jag tog det med photo booth istället för min systemkamera. (orkade inte plocka upp alla saker..) Men man ser iaf hyfsat :)

Pll

Nu ligger jag och Frida och tittar på PLL. ❤ Jag har ju tittat på alla men jag ser lätt dom igen! Tjejkvällen var verklige toppen! Vi hade jätte kul o alla var super fina! Massa bilder tog linnea med sin kamera så ni får dom så småningom. :) Nu ska vi fortsätta att titta!


I kyrkan

Nu sitter jag i kyrkan och tittar på några som konfirmeras.. Lite långtråkigt är det just nu. Men förhoppningsvis är det inte så långt kvar!


Igår

Igår var jag i stan med Linnéa och Tilde. Vi hade det jätte kul! Och jag fick med mig ett par shorts hem. Jag tyckte det var väldgt billiga så jag var tvungen.. :)  Nu ska jag åka på komfermation :( trååkigt. Men ni får bilder på byxorna sen :) 
 
 

Ska klippa mig :)

Nu sitter jag på feliz och ska klippa mig! Ska även fixa håret för ikväll, så förhoppningsvis blir det bra :D 

 

 


hemma igen

Kom presic hem från en runda med Lynn. Hon ska på semester på lördag så vi hade ganska mycket att prata om :) Idag när jag o mamma var i stan hittade vi en skinjacka, men är inte helt säker på om jag ska ha den. Eftersom den var rätt så dyr... 
här är den, vad tycker ni? ha kvar eller inte?

New Family Member

Yes detta är vår nya familjemedlem :) haha nej men detta är vår nya robot dammsugare. Den har tyvärr inte fått något namn än.. Men den är fett cool! Snart ska jag o mamma till stan och leta efter vårjacka till mig :) Igentligen skulle vi åkt till göteborg men det gick inte för hon ska på möte vid 7.
sees ;)

Just chillin with my elephant

Godnatt!

Spanish


my closet

Detta är min garderob.. Den är liten men jag klarar mig än så länge. Jag ska antagligen köpa en klädstång så jag har lite mer plats för mina kläder. 

God morgon!

Idag är det onsdag och det är fett gött för då har vi sovmorgon och slutar 13.40! Me like (Y). Idag händer inte så mycket tror jag eftersom jag har spanska prov imorgon så jag måste träna. 
Förresten igår var det inte så bra bloggning som ni såg men idag kommer det bli bättre! + så har jag gjort ett tidsinställt inlägg så det blir minst 2 inlägg idag :)
Seee you later!

In the school

Nu sitter jag i ett klassrum och har rast. jag har haft roligare.. Men idag ska jag till kulturskolan. Och så ska jag träna till Spanska provet. Bilden hahhaha
see you! <a href="http://www.bloglovin.com/blog/4019978/?claim=m7k8x6h89zb">Följ min blogg med Bloglovin</a>

VILL HA!!

Denna klänningen vill jag verkligen ha till skolavslutningen. Men självklart finns den inte i min storlek :'( Så fall ni vet någon annan stans den finns, säg till! :D
 

God morgon!

Nu håller jag på att packa min väska. Idag i skolan händer inte så mycket roligt. Eller jag har sjöjd. Men annars inget. Nu ska jag packa färdigt och ta på mig skor. 
 
 
 

Söndag

Om en halv timme ska jag ut och gå med Lynn. Skönt för just nu har jag jätte tråkigt verkligen! Imorgon ska ja vara hemma tror jag.. ja men nu vet inte vad jag ska skriva mer.. Bye
 
har tråkigt som sagt..  så smsa ;) <3

Me right now


Ny header! igen..

Ja nu har jag skaffat en ny header. Ville ha en vårig. Den förra var ju sådär.. Men idag ska jag fortsätta att träna på Spanska provet :( jag ska även försöka sola lite :) <3
 

Me in different colors

Nu ska jag bort till mina grannar och grilla! (Y) tror det är första gången i år som jag äter grillad mat (i sverige) Så det kommer bli jätte gott! :D :D 
 

 

Lördag

Idag har jag vart hemma och börjat träna på mitt spanska prov. Jag har även solat!<3 åå äntligen lite sol!
Nu ska jag ut och spring en bit, blir nog inte så långt eftersom jag inte har sprungit på länge.
ses!

Fredag

Idag i skolan var vi på konsert... Det var sämst!! Folkmusik.. o behöver jag säga mer än att dom sjöng en låt (som skulle vara reggae men var inte det) om barrirärer. Ja men om du tycker detta låter intresant kan du trycka här     --> NORDIC så kan du läsa mer eller lyssna. När vi kom tilbaka till skolan hade vi lektion i svenska och matte prov. Efter skolan så hade jag tänkt att inte göra något typ men så smsade Linnéa och frågade om jag ville hänga med in till stan. Så då gjorde jag det istället! Köpte lite örhängen och en glass. 
Och föresten Linnéa har skaffat blogg igen! Tryck här så kommer du till Linnéas blogg! :D
(Bild 1. påväg till konserten.)
 

 
Örhängen 49 kr på H&M

PW

Nu är jag på väg ut för ska ta en PW med Linnea. Vi ska även stanna till vid gympa salen och titta på när killarna i vår klass möter några av våra tjejer i vår klass :)

Snart proov!

Om 10 min har jag SO prov! SO funny! haha nej men jag är väldigt nervös nu som jag alltid är när jag ska ha prov.. Men oftast så gå det bra endå :) Idag ska jag först ut och fotografera med tilde (om det blir bättre värder) sedan ska jag till Göteborg eller bara in till stan med mamma. För har fortfarande ingen vårjacka!
Men nu ska jag läsa igenom frågorna en sista gång! 
Bilde från Balii <3

God night

God natt allihopa! Är jätte trött nu. För någon timme sedan så kom mamma hem från sjukhuset. 
Innana idag har jag typ chillat, gjort typ 50 mini pankakor och lite SO. Nu är ska jag sova för annars vaknar jag inte imon.. Godnatt!
 

Svenska

Nu har jag svenska och vi håller på att skriva en berättelse. Jag skriver lite random så jag skriver om Jerker Bondekaka. ja och det går sådär just nu för vi sitter och pratar istället... seee you 

Inspo - Summer


 

Yees

Är snart färdig med min SO! Det är såå skönt för är så trött att jag sommna innan när jag satt och läste.... Men nu tänkte jag ta ett bad och slappna av och tänka på vad jag har läst och skrivit.
Här får ni en vulkan från Bali ;) <3

home

Kom hem för ca 40 min sedan. Idag händer inget förutom att jag ska träna till provet som jag har imorgon.
Right now sitter jag och äter.
Men ses senare!

Gotti gott

Hola! Right now äter jag en super god efterrätt! <3 såå gott efter att pluggat samtidigt som man har huvudvärk. Ja idag var det sista gången på målarkursen :'( så nu kommer jag inte träffa Stina, Maja och Alva på ett tag tyvärr.. :'(
Nu ska jag äta :D


eyeliner or not

Funderar på om jag ska börja använda eyeliner.. Jag älskar att sminka mig så jag tänkte sminka mig med något nytt sätt. Men kan inte bestämma mig, vad tycker ni?
 
1. Såhär så som jag brukar sminka mig ungefär. Mascara + ögonskugga 
 
2. Såhär ser det ut med eyeliner, är inte precis bäst på det.. än iaf :) Mascara + eyeliner

Design!

Jaa nu har jag fixat min design!! Headen är bara tillfällig. men tog den för jag ville ha lite vårigt :) jag blev annars rätt nöjd med den.. eftersom jag fixade den helt själv! :) + lite tips av linnea. Det ända jag skulle vilja ändra på är att bilderna i inläggen blev störe.. men det fixas en annan gång :)

Just nu

Just nu är det musik på schemat. Vi pratar och lyssnar på mozart såå kul, not! ja vi ses senare! känner mig lite forever alone på bilden...

Snart i Danmark

Nu ska vi ta båten över till Danmark!


Bye Sweden, Hi Denmark

Nu åker vi mot Danmark! Så idag blir det inte så bra uppdatering, fall jag inte hinner fixa några tidsinställda :)
Seee you


Just nu

Vi har precis suttit och tittat på förhäxad. och nu sitter vi med våra macs och chillar :) 
 

Mot Linnea

Nu sticker jag till Linnea :) (Y) Ja fick jobbat en del. Men städningen gick sämre... 
Imon åker jag som ni vet till Danmark så då får ni lite tidsinställda istället. 
 
 

Lördag

Just nu sitter jag i min sängen och väntar på att jag ska börja städa och göra läxor... nu när jag ändå sitter och väntar kan jag lika gärna skriva ett snabbt litet inlägg :)
Idag ska jag träffa Linnea, som jag säkert redan har berättat :) Vi ska ha en sova över och det ska bli super mysigt :) Ja nu måste jag börja så att jag blir färdig snabbt med läxorna! 
see you!

Fredag

nu tänkte jag gå och lägga mig. har varit hos Tilde idag, vi hade jätte mysigt och kul! Imon ska jag träna iför SO provet och sova hos Linnea eftersom jag ska till Danmark på Söndag!! Ska bli såå kul! Ja men nu måste jag sova :)
godnatt :* lite kvälls humor ni vet :'D

Cara Delevingne

Cara är så cool tycket jag! Hon är en grym modell och hennes utseende är speciellt! Bilderna är från we heart it fall ni undrar! Tänkte ha lite mer inspo inlägg nu så får ni mer att läsa! :)


i´m going to go and take a bath

Ja rubriken säger ju! men jag tänker ändå berätta.
Jag tänker ta ett bad i mitt badkar. Ja men behöver verkligen det! Är helt trött i huvudet efter att ha haft 2 prov och en redovisning idag! Imon har jag såklart ett till prov, men som tur är det ett super duper lätt prov. Så jag kan ändå chilllla lite :) Bilden var jag bara tvungen att lägga ut! vill ha jordgubbar!! :'( 
men, bye boys and girls! 
 
 

PW

Nu sticker jag ut och tar en PW med Lynn :) är ganska trött i huvudet efter alla läxor.. Första dagen i skolan gick bra! fick faktidt bara ett prov en så länge :) Men see you!

pluggdag

Idag pluggar jag igen :( not so fun. Men nvad ska man göra? jag har typ 10 famför mig. o jag man måste ju börja i tid!
Annars idag fick jag köpt lite iaf. han bara gå in på ginatricot eftersom mamma skulle hämta Hugo ifrån innebandyn.
här får ni även bilder på det jag köpte:
 
Byxor 299 :-
Tröja 79 :-
Tröja 99 :-
 
 

Till stan med mamma

Nu åket jag o mamma in till stan :) vi ska titta i lite affärer o så! Ses


gårdagen med Tilde


Hemma

Äntligen hemma! kom hem igår, resan hem gick bra bra! Ja är ledsen att jag inte har bloggat! Men när jag skulle lägga upp bilder så gick det inte. Det bara laddade o laddade :(
Men när vi körde in på pakeringen framför vårat hus så satt Tilde där o väntade! Gud vad jag har längtat efter henne! Men vi hade en myskväll o ät godis och tittade på Jaws. Filmen var inte bra. det såg såå fejkat ut! o ja av mig får det 1/5 ❤. Nu har vi ätit och ska snart till tre toppar! goott goottt! ja o nu kommer det vara mycket bättre uppdatering! 
BYE