Ikea

Nu är jag på väg till Ikea med Lynn. Ska inte köpa så mycket för har nästan inga pengar.. Men något får jag la hem!
Tälta med klassen var kul! Jag sov med Jenny, Robin, jennie, Seth och Johan. det var rätt trångt.. egentligen var tältet gjort för 3 personer.. Vi hade i alla fall tur! vårt tält var det ända som inte läkte in.


Min sommar


Fredag

Nu är jag på väg till tältnigen. Får hoppas att det inte regnar för mycket! Vi kommer inte få ha mobilerna så har gjort tidsinställt.

https://cdn3.cdnme.se/3899023/7-3/pic_5220994ce087c32cc28b5e8d.jpg" class="image">


Torsdag

Dagen i skolan var rätt så slapp, slutade 2 så det gick fort! Först var det tänkt att jag skulle till stan med Linnéa och Tilde. Men så ville mamma att vi skulle åka in själva med mig. Så då blev det så istället. Jag fick i alla fall köpt det som var viktigast, en luvtröja. Sen så ser ni vad vi köpte mer.↑↑↑ Jag är i alla fall nöjd. När jag kom hem åkte jag nästan dirrekt till dansen som jag har börjat på. Jag trivs riktigt bra och det är så roligt! Dock är jag inte så vig så det är lite svårt.. men men jag får träna! 
Nu ska jag packa inför imon, för då ska hela min klass + parallel klass tälta tillsammans. 
 
Btw ledsen att det har varit lite dålig bloggnig. Men har rätt så fullt upp med allt denna veckan! men ska göra mitt bästa! 

inspo - Training

Några av mina dröm kroppar! Någon dag så ska jag se ut så!
 Nu ska jag verkligen börja träna på alvar! Under sommaren har jag ätit en massa dålig mat som pizza, godis, glass och en massa andra onyttiga saker. Från och med nu ska jag försöka äta nyttigt. Och om jag äter onyttiga saker ska jag bara ta lite. Ska försöka hålla detta så länge som möjligt! 
Godnatt! ♥

Old and Orange

 

Måndag

 
 
Sitter just nu hos Linnéa och äter flingor. Om 15 min ska jag på utvecklingssamtal. Tror det kommer gå bra! Sedan ska jag till Linnéa igen.
Puss ♥

Söndag

 
Random bild får ni :)
Nu är det redan söndag! vart tog helgen vägen?! 
Men om en stund ska jag träffa lite tjejer. Vad vi ska göra vet jag inte men det blir säkert något kul! Innan idag har jag vart hos Linnéa och chillat med henne. 

Saturday

 
Hästarna som är med här ovan bor jämte mig och igår frågade ägare om jag kunde ta in dom idag för hon skulle iväg, så det har jag gjort. +Så passade jag på att ta lite foton då. Det är så himla fint! :) 
 
Nu sitter jag antagligen och äter pizza (tidintällt) Gott gott! Efter det ska jag hem till Jack och Eddie (våra grannar) och se på Harry Potter 1. Såg den sisst när jag var 10 eller något! så ska bli lite kul att se den igen!
Puss! ♥

Why cry when it's over a thousand reasons to smile

 
 

Ny design!

 
Vad tycker ni? jag gillar den riktigt mycket! Dock har jag inte gjort den själv.. Eller bara lagt in headern o de andra bilderna. (Headern är bara tillfällig.) Men jag blev jätte nöjd! 

Vad kan jag förbättra?

Vad tycker ni? Vad skulle ni vilja veta mer om, se mer av och läsa mer av här på bloggen? 
Jag vill ha så mycket kritik som möjligt så att jag kan förbättra bloggen så myket som möjligt! Kommentera t.ex. önske inlägg, tips, vad ni hissar o dissar om bloggen eller något annat som du tycker saknas.
Godnatt!

Godnatt

Godnatt! Kan inte sova så bloggade lite.. eftersom jag inte gjort det idag. Men innan idag har jag städat lite och träffat Lynn. Vi var ute och gick en lång runda och så tog vi det lite lungt.
Godnatt! ♥

A drop in the ocean, a change in the weather, I was praying that you and me might end up together

 
 
 

Hemma

 
Kom precis hem från skolan. Idag var vi på simmstadion med skolan. Jag och de flesta andra i min klass simmade klassiken, (alltså en sjömil) det var  rätt så jobbigt och tråkigt att simma så långt! men nu efter känns det bra att ha gjort det! 
Nu ska jag börja laga pannkakor och när jag har ätit ska jag träffa Tilde, Jennie och Linnéa. Får se vad vi hittar på! 
See you guys! ♥

Tisdag

 
 
Just nu är jag på såå himmla dåligt humör! Var ute och tog kort innan idag och fick några jätte bra bilder! Gissa vad som händer, när jag laddat över alla korten så cpar datorn och raderar alla de nya bilderna!! ååååå så därför är jag inte så jätte sugen på att blogga idag...
Men Men.. Nu till något annat! Idag hade jag min första skoldag. Inte det roligaste.. Men vi fick typ bara en massa information idag så det var rätt så lugnt ändå. Efter skolan var jag med Tilde. till klockan var typ 6. Sedan åkte jag hem och åt lite. Vid halv 8 tiden åkte jag ner till bastun och badade med lite folk. Det var la kul, men lite kallt.
Nu ska jag snart gå och lägga mig!
godnatt ♥

Sista dagen

Ledsen att jag inte har bloggat så bra men har varit sjuk.

Men i alla fall idag var jag frisk och det är jag glad för! Vid 12 tiden åkte jag in till stan med Minna och Linnéa. Jag shoppade inget, för har typ inga pengar... Och så måste jag sprara. Men det var kul ändå. Senare på dagen åkte jag och badade vid bastum med Jenny, Minna, Jennie, Linnéa, Jocke och Anthon. Vi träffade även Hanna där så hon var oxå med ett tag.

Kan inte fatta att skolan börjar imon! Det har gått så fort. Det känns som om det var igår som jag gick till skolan i en vit klänning och var överlycklig för att jag snart skulle få sommarlov. Men nu är det slut... redan! Denna dagen var i alla fall en bra sista dag!

Nu måste jag sova så att jag vaknar imon! ska upp halv 7...

Godnatt!


Victoria´s secret

 
Här ovanför ser ni alla mina victoria´s secrets produkter. Gillar dom riktigt mycket! 
Body misten Mango Temptation har jag knappt användt än så länge, eftersom jag fick den i fredags. Men jag tycker att den luktar riktigt gott! Love spell parfymen och body lotion har jag använt mer!
Kommer lätt att köpa mer från VS i framtiden! 
xoxo

Gekås

 
Detta plus lite andra saker som jag inte visa upp, bl.a. en tandborste och presenter, köpte jag på gekås. Nu kom jag också på att ja även köpte ett par träningsshorts som jag gömt att ta kort på... Aja får visa dom någon annan dag.
 
Om en stund ska jag träffa Linnéa, Vi ska ner och bada fast att det inte är topp väder, men vi var så badsugna så vi gör det ändå! ikväll är det cykelfest för alla vuxna så jag ska träffa Lynn och så ska vi laga mat och lite annat. xoxo

Let your soul catch the feeling

 
 

Torsdag

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Idag har jag varit på Gekås hela dagen typ och så är jag med Lynn nu. Imon visar jag vad jag har köpt! Godnatt


Spring

Nu ska jag ut och springa med Linnea. Innan idag har jag träffat Tilde. Vi tog lite kort och redigerade dom sedan. Skriver mer sen!


Idag

 
 
Bilden är ifrån igår, jag och Tilde var och surfade i Apelviken.
 
Idag har jag inte gjort så jätte mycket.. Jag har solat och så har det varit lite gäster här. Lite senare ska jag träffa Tilde. Vi ska ut och ta lite kort, för hon ska börja blogga igen! 

På väg hem

Nu är jag på väg hem. Min kusin har fyllt år så har varit där och firat henne. Som vanligt var det jätte kul att träffa alla kusiner o så! Imon får vi se vad som händer. Tricia som jag inte har träffat på hur länge som helst ska kanske komma i helgen. God natt säger jag för tror inte jag bloggar mer idag! ❤


Cases by Marc Jacobs

 Marc Jacobs cases
Dessa Ipad/Macbooks Fodralerna är riktigt snygga tycker jag! Här ovanförser ni bara några av alla färger och modeller som finns! Om jag köper ett kommer det nog bli i färgen rosa.

Springa

 
Nu drar jag ut och springer en bit. Har inte gjort det på ett tag nu så kände att det var dags! Det måste bara sluta regna.. 

Hos Linnéa

Nu sitter jag hos Linnea och chillar. Det regnar ute så försöker göra det bästa av dagen ändå! Hör av mig senare


Tilde snart

Bildbristharjag..
Drar till Tilde snart, vi ska träffa lite andra och så får vi se vad som händer!
Innan idag var vi som sagt och badade. Det blev rätt så många så det var riktigt kul. Aja uppdaterat ikväll!
Puss Puss 

Inspo - long hair

Åååh vad jag vill ha långt hår! 
 
Nästan dirrekt när jag kom hem till Varberg åkte jag till Tilde. Vi var först vid stranden en stund och satt och pratade en massa. sedan lite glass på tre toppar! Den var riktigt god som vanligt.Vid 10 träffade vi Anthon, Jacob och Jocke. Vi satt och chillade och pratade. 
 
Imon ska jag träffa Tilde oxå. Fall det blir fint väder ska vi kanske bada med Jocke, Anthon o Jacob. Men får se hur vi gör. Godnatt alla! ♥ 
 

På väg hem

Nu är vi på väg hem till Varberg igen. Brännö har varit lika fint och mysigt som alltid! Men det är ändå skönt att komma hem till lilla Varberg och få träffa mina goa vänner som jag saknar redan! I veckan ska jag njuta av den sista dagarna som är kvar av sommarlovet. Lite bilder från helgen.

https://cdn3.cdnme.se/3899023/7-3/pic_51fe67029606ee0b6d085416.jpg" class="image">


Inspo


Brännö

Nu är jag här på min älsklings ö Brännö! Kom hit igår och en så länge har det varit riktigt bra! Idag har vi varit ute med båten. Vi stannade vid Huldéns holme där badade vi och solade. Senare gick vid till ett hopptorn och hopade. Hoppade från 5an whoop whoop! ;)
Nu har vi precis varit och tagit ett kvälls dopp, mysigt!

https://cdn2.cdnme.se/3899023/7-3/pic_51fcf7fdddf2b30f3dc063bf.jpg" class="image">