Lördag & Söndag

 
Tänkte berätta vad jag har gjort i helgen. 
Fredag Först hängde Minna med mig hem. Vi åt lite mellis och satt och pratade till klockan var 5 typ. Efter det cyklade vi hem till Minna och då kom Jenny. Vi åkte till Ica och köpte lite gott. Cyklade hem igen tog det lugnt, skrattade och hade det jätte mysigt! Senare gick vi ut en stund träffade lite olika och sedan ivd 12 åkte jag o de andra hem. Var i alla fall en jätte mysig kväll!
Lördag Blev sjuk.. så låg hela dagen i sägen och tittade på film och sov. Inte den roligaste dagen.. Ungefär så såg min min söndag också ut.
Imorgon ska jag vara hemma från skolan. Men ska nog till skolan på tisdag.
Btw det är därför bloggningen har varit så dåligt nu i helgen.
Godnatt ♥
 

Just girly things

 
 
 
 
 

Black and White


I love you to the moon and back

 
 

Theres Alexandersson

 
Tjejen här uppe ↑ är så otroligt fin!! En av mina svenska favoriter bland alla modeller.Åååå hennes ansikte,kropp allt är ju helt perfekt! Hon är modell för bland annat Hunky Dory, Ida sjöstedt. Jag läser även hennes blogg.  Tryck här för att komma till bloggen. 
 
Nu sitter jag hemma hos Minna. Vi ska kanske åka till stan lite senare. Men vi får se hur det blir med det. Vid sex ska vi i alla fall till kyrkan och vara där till klockan halv 9. 
 

Bilder från helgen

 




Jenny :)

Kom precis hem till Jenny. Vi har varit och ätit på pizzerian. Gott gott! Nu senare så får vi se vad som händer. Ska kanske träffa lite andra senare. Btw ska sova hos jenny ikväll. För är ledig från skolan imon, me gusta!
See you ♥

Lördag

 
Ja nu är jag till bloggen!
I torsdags sprang jag som sagt. Klarade 1 mil! (stolt! haha) Men när jag kom hem så pluggade jag till SO provet hela dagen så de hände inget roligt precis. Provet gick bra kändes det som i alla fall! Igår hade vi gäster här hemma. Tror att vi var ca 25 pers eller något. Kul var det! 
 
Idag har jag först jobbat. till två ungefär. När jag kom hem åkte jag  till Lynn en stund och chillade. När jag kom hem hoppade jag in i duschen. Klockan 7 ska jag hem till Linnéa. Ditt kommer även Jennie. Vi ska se på film eller något annat! ska bli jätte mysigt! Nu ska jag måla naglarna och göra mig färdig. Lite outfit för kvällen får ni också!
Puss



Torsdag

Just nu suger min bloggning.. Ja är ledsen. Men just nu har jag väldigt mycket i skolan. Har prov på fredag så har bestämt mig för att ha bloggpaus tills dess. Ja nu iaf ska jag springa en mil... Fast att jag är sjuk. Men men får göra mitt bästa.
Ses på fredag

Stan



Nu är jag med Linnea och Minna. Vi fick ett ryck och ville åka in till stan. Så nu är vi här. Linnea och Minna har redan hittat lite fynd. Men inte jag. Vid 6 så ska vi till kyrkan också. Blev bara ett kort inlägg nu men tänkte att det blir bättre än inget!



Don't Lose a Diamond while you're too busy collecting stones, it's not worth it.

 

Jackor till hösten/vintern

Jackor
 
Här ovanför är några jackor som är snygga och som har ett hyfsat pris. Oftast nu för tiden så är alla snygga jackor dyra! 3000 är rätt så mycket för en jacka. Funderar på att köpa någon av de fyra från höger (De andra två är lite för dyra..) till hösten/vintern. Men ska åka in till stan och titta lite också innan jag betäller hem från nätet.

Långt eller kort

 
 
Åååh fått ett ryck igår/idag.. Vill klippa av mig håret. Fast samtidigt vill jag inte. Det är riktigt snyggt att ha kort hår men det är snyggt med långt också! Får fundera på saken. Det skulle varit kul med något nytt! Men har sparat rätt länge nu. Har som tur ingen bestämd klipptid ännu så kan tänka ett tag till! 

Me right now

 
 
Nu sitter jag med lite godis från igår och tittar på gossip girl. Har börjat titta på det nu igen eftersom det inte kommer ut några nya Pretty little liars avsnitt. åååh saknar pll..

Turkos

 
Igår var jag i Göteborg med mamma. Vi träffade Tricia och hennes mamma där. Shoppade inga kläder tyvärr :( Ska snart åka ditt igen och då ska det shoppas!!
Vi åt på en japansk resturnang. Det var jätte gott! 
Men fick hem detta bordet eller vad man nu ska kalla det. Kan äntligen ha mina saker samlade på en plats. Har dock inte lagt dit allt.. Hade tänkt köpa en massa små plastlådor så att det blir ännu mer ordning, så väntar med att lägga i allt. Men det får jag köpa nästa gång!
 
Jag vet att min bloggning verkligen suger just nu... och jag säger detta nästan hela tiden.. Men jag ska VERKLIGEN försöka. På riktigt nu! 
 
 

12 September

 
Kom precis hem från dansen. Gick helt okej idag. Om en lite stund ska jag träffa Lynn. Har skolfoto imon så hon ska hjälpa mig vad jag ska ha på mig. Imon är det fredag den 13! och jag ska ta skolfoto. Kommer antagligen bli sämst...
Aja ses you! 

11 september 2001

 
 

Idag är det exakt 12 år sedan denhär hemska attacken hände. Det var runt 3 000 människor som dog den dagen. 3 000 oskyldiga. kvaliten på videon är inte precis bra men

 Rest In Peace ♥


10 September



Idag har jag haft fullt upp hela dagen. 

Mia (mattelärare) var sjuk idag så vi fick sluta kl.12 idag. Riktigt lyxigt! Men direkt efter skolan så åkte jag och Minna till Ankaret (affär) och köpte något att äta. Sedan åkte vi hem till Minna. Vi åt och sedan tittade vi på lite resor! VI planerar att i slutet av 9:an ska vi tjejer åka iväg på solsemester någonstans. Så vi tittade in lite ställen och så. vid 5 tiden började vi göra pannkakor och smoothies. Blev väldigt gott! 10 i 6 kom Jenny. Då stack vi iväg till konfirmationen. Där var jag till klockan var halv 9. Cyklade hem till Minna och hämtade mina saker. Sedan fortsatte jag cykla med Tilde hem. Nu är jag hemma och ska sova.

Godnatt! 


Måndag



Bild från i helgen, guud så gott det var! 
Hej! Idag är det måndag. Och som vanligt har jag varit i skolan. Vi hade gympa, so, svenska o lite andra ämnen. Slutade i alla fall kl 2. Skönt! Och efter det har jag tagit det lugnt, sätt 1 gossip girl avsnitt och läst lite om islam eftersom vi har prov om 2 veckor. 

Btw bloggar just nu från mobilen. Blogg.se har gjort en nya uppdatering på deras app och den är riktigt bra! Förut kunde man inte göra lika mycket. Nu kan man T.ex. Ha tjocka bokstäver och välja fall texten ska va i mitten eller åt sidan. Den har blivit så mycket bättre!
Puss!❤

Elsa Hosk

 

Elsa Hosk är en av mina favoriter från VS. Hon är så otroligt snygg! Hennes kropp! Åååh vill också vara modell! Kan knappt förstå att hon är från Sverige! Om det skulle vara någon jag skulle vilja byta utseende med så är det henne! Perfection är vad hon är!  

Tänkte göra mer av den här sortens inlägg. Istället för att skriva om vad jag gör hela tiden. Så kan jag skriva om t.ex. favorit modeller, favorit märke eller något annat. Det blir lite mer varierande! + så blir det fler inlägg när jag kan göra tidsinställda!

 

Igår och idag

 
 

Hej bloggisen! Idag har jag verkligen inte hunnit blogga! haft fullt upp hela dagen. Så tänkte berätta vad jag har gjort idag och igår.

Igår så var jag som sagt hos Jenny. När vi kom hem efter att vi hade handlat väntade vi lite på Minna. När hon kom började vi laga Tacos. Det blev jätte bra och smakade super gott! Vid halv 10 tiden bestämde vi oss för att gå ut lite. Vi var ute till typ halv 12. Efter det tog vi det ungt, åt frukt och godis och skypeade med lite olika. När vi somnade vet jag inte efter 2 i alla fall.

Idag nu då.Började med att vi gick upp 8 eftersom vi skulle på konfirmationsträff. Vi var vid kyrkan halv 10. På konfirmationen fick vi reda på en massa information. Vi var där i ca 3 timmar. Efter åkte jag hem till Jenny igen. Packade ihop mina saker och så fikade vi. 

När jag kom hem så åt jag. 10 minuter senare kom Stella. Vi var här ett tag sedan åkte vi hem till Jack. Nu är jag hemma igen och nu måste jag sova! 


Hos Jenny

Kom hem till Jenny för ett tag sedan. Här ska jag sova inatt. + Minna. Det kommer bli super mysigt. Ska blogga mer ikväll! Vi har precis cyklar till Ica där vi handlar lite till tacos.


5 september

 Ska ut o fota snart.. LOVAR! och + bjuder lite på mig själv idag.
 
Sedan jag har kommit hem från skolan har jag varit och köpt en ny cykel! Blev en enkel och svart men är nöjd ändå för min föra var så jobbig. 1ans växel fungerade inte och bromsarna var dåliga. Så nu är det very nice att cykla! Men när jag kom hem igen har jag gjort läxor. Ska kanske gå ut och gå med Lynn lite senare men får se hur det blir.

Imon ska jag va med Jenny och Minna i alla fall! Ska bli jätte mysigt. Antingen ska vi se på film eller så blir det kanske att vi träffar lite mer folk! Får se. Nu ska jag fortsätta så att jag blir färdig. 

 

 

Sjuk

 
Det ända jag har gjort idag är sovit, ätit, tittat på film och sovit lite till. Är så himla förkyld så stannade hemma från skolan. Tur var det för skulle inte klarat dagen! Men imorgon ska jag nog till skolan. Har inte så mycket mer att skriva..
Lovar verkligen att bättra bloggningen nu. Hade tänkt att blogga innan idag men hade verkligen ingen ork. + så visste jag inte vad jag skulle skriva. 
Ni får en lite godnatt puss! ♥

EH

 

Tisdag idag. Slutar 20 i 2 så dagen har varit chill! Efter skolan vid 3 åkte jag in till stan med några av mina girls! ♥ Vi gick i lite affärer och jag köpte en svart BH som jag verkligen behövde! För har ingen svart, eller hade ingen. Men vi gick lite till i affärer. Sen gick vi och fikade på EH. Vi satt där jätte länge o bara pratade, så mysigt! Älskar att sitta och prata om allt möjligt! Kan göra det i timmar. Och kände verkligen att jag behövde det.

När jag kom hem tog jag det lungt och tittade på idol. Har blivit så himla förskyld så är trött hela tiden. Men får hoppas att det går över snart. Nu ska jag nog gå och lägga mig! 

GODNATT! ♥


1 September

 Bildbrist, så ni får från i fredags.
 
Idag har jag verkligen inte gjort något. Jag har bara vart hemma o tagit det lugnt. Väldigt skönt har det varit! Har inte haft det på rätt så länge, och behövde det verkligen! Imorgon är det måndag och en ny vecka och då är det bara att ta nya tag!Idag måste jag gå och lägga mig tidigt för ska up 5-halv 6! ska Gå en PW med Lynn. Godnatt ♥