Blogg paus..

Ja som ni har märkt så har jag haft blogg paus.. och jag har tänkt att ha det ett litet tag till. Jag kommer tillbaka på Lördag eller Söndag. då kommer förhoppningsvis mycket mycket bättre uppdatering. Jag funderar på börja ta outfitbilder men är inte säker.. jag skulle villja ha en sån blogg som Stina eller Wilma har. 2 av mina favoritbloggar. Dom är helt fantastiska. Älsakar att deras headers är så stora! Det är såå snyggt!
HÄR ska du trycka om du vill komma till Wilmas blogg. Fall du vill komma till Stinas blogg trycker du HÄR. Men nu när jag har paus så ska jag försöka lägga lite tid på min design och fixa en header. Just nu är det bara så att jag inte har några roliga bilder så jag måste ut och fota.. men det får jag oxå hinna!
 ni får ha det så bra tills på lör/söndag! 
BYE
 

Hemma

Kom hem för en stund sedan från bion. The hobbit var bra. Har sätt bättre filmer, men är ändå värd att se. Jag är ingen sagan om ringen tjej så det är därför jag inte diggaden så mycket.. men den får 3/5 ♥ av mig.
Nu tänkte jag gå och lägga mig för är jätte trött! 
 

The Hobbit

Kom hem från Tilde för en halvtimme sedan, där tittade vi på det nya pll avsnittet! Det var jätte bra!
Nu för ca 10 min fick jag reda på att jag ska på bio. The hobbit. Min lille bror ville väldigt gärna se den så nu åker vi. Det som inte är så bra är att jag knappt har hunnit göra mina läxor.. Aja nu är vi snart framme.
BYE


Tisdag

Ja senaste inlägget skulle igentligen publicerats i går kväll men det hände något konstigt så det publicerades idag istället.. 
Idag har jag vart nere vid banken för mitt kort har krånglat. Sen så har jag tränat So. Jag har oxå försökt göra om min design. Jag kan igentligen inget om bloggdesigner typ, men jag försöker för det verkar så kul att kunna och så blir bloggen lite mer personlig. :)  Är tröt på att vara hemma nu. Känner mig ensam :'( men imon ska jag till skolan! :D Lektionerna kanske inte är det roligaste men jag ska få träffa alla igen! Nu måste jag fortsätta med min SO :(

Packet från posten! :D

Idag har pappa hämtat ett packet till mig från posten! Älskar att öppna! Kan ni gissa vad som är i? ;)
Idag har jag iaf vart hemma igen.. Jag var på sjukhuset och tog prover fall jag hade halsfluss (stavning?) som tur hade jag inte det! :D men jag kommer ändå inte gå till skolan imon för mår inte helt bra än. Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt!

 


So

På onsdag har jag SO prov så nu sitter jag och tränar på det. jätte trååkigt! men jag har inget val. :( 
För ca en timme sedan så åkte några av mina kusiner hem. eftersom dom sov här! Allt var jätte mysigt igår. viåt tacos och tittade på massa gammla kort. allt var verkligen lyckat! random bild

Lördag

Snart kommer mina kusiner och farmor och Farfar, vi ska träffas och se på massa bilder från resorna vi har vart på tillsammans. Och så ska några sova över och så. Jag har typ bara städat idag, och jag är inte färdig än.. 
Det ska bli så mysigt att träffa alla! 
Bye
 

Granatäpple

Åt granatäpple igår och fick hyfsat coola kort. Älskar färgerna rosa och rött, det blir så fint tillsammans.               

Sjuk

Idag har jag inte vart i skolan :( när jag vaknade idag så hade jag värsta huvudvärken och väldigt ont i halsen, så det blev att stanna hemma idag. Jag har typ inte gjort något känns det som.. Sovit, tittat på filmen water for elephants. Den var helt OK. Nu sitter jag framför tv och äter Benny & Jerry´s glass. sååå gott. Första gången faktist.. :)
Jag har upptäckt en sak.. min såndär namn sak har jag gjort fel xP det står ''oxox'' fast det ska stå ''xoxo''. Lite FAIL men jag har gjort en ny såklart. ja nu ska jag fortsätta att äta min glass. Bye!
 
 
 
   
 

Engelskaa

Just nu är det engelska. är väl okej :) men om 15 min så ska vi gå till maten! Jaaa. sitter med Mai fall ni undra ;)

fluffy hair


spanish

ja då sitter jag här i köket och tränar på mina spanska glosor som är tills imon. :( trååkigt. Imon får vi se vad som fötter.. (dålig kvällshumor) xP ja idag har jag chillat med tilde och gjort lite läxor. Oo just det vi tittade på det ny PLL avsnittet som kom igår! detta avsnittet var bättre än det avsnitt 14. För detta avsnittet hände det lite mer spännande saker. (ska inte avslöja för mycket) Idag har det snöat som bara den här i varberg, hade igentligen velat ha vår nu men det gick inte målnen med på..  Nu ska jag fortsätta med denna tråkiga spanska :(
 
 
 

Facetime med Linnea

Ja som ni har märkt så har jag haft en litet bloggpaus.. ja jag har verkligen inte orkat eller hunnit. för jag håller fortfarande på att komma in i göra/träna läxor och prov stadiet. och så har vi från och med nu prov varje vecka typ.. ja men nu ska jag försöka gör mitt bästa med bloggen och så! Det somhar hänt sedan sist är att jag har fått lite mer läxor och prov... o inget mer. Eller jo idag var det en varg här i Varberg! scary. Tänk fall den kommer och äter upp mig :O nej men vargar kan döda en Älg : / och dom är ju fett stora så varför skulle den inte kunna hoppa på en människa och äta upp den.. :I
ja nu blev det lite mycket känner jag så jag skriver om vad som händer just nu istället!
Jag sitter och facetimar med Linnea! Vi gör So läxan som vi fick igår och som ska vara färdig tills imon! Det går väl bra. Det handlar om EU -_- bajs tråkigt!
Ja men vi får väl fortsätta nu ändå bye bye bye!
 
 
 
 

H&M spring 2013

Idag fick jag hem H&M katalogen :D :D
Äntligen! Ja så nu tänkte jag sätta mig och se fall jag beställer något fint! Ni får ha det så bra!

❤ M Ä R T A ❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3899023/images/2013/pic_50f06062ddf2b3160c676f52.jpg" class="image">


Chokladbollar

Nu ska jag och Hugo (min lille bror) baka chokladbollar. :D ja jätte gott ska det bli! efter det så ska jag göra lite nyttiga saker som läxor m.m. ja nu ska vi börja!

Linnéa

Nu ska jag ut och gå med Linnea (Y) ja det blir bara en snabbis detta så BYE! :*
 

Sista dagen av lovet :(

ja idag är det sista dagen på lovet, sorligt! Ni ska få ite ilder på vad jag har gjort under ovet sen tänkte jag.
idag ska jag bara läsa i min bok för på brjan av lovet så lovade jag mamma att läsa ut den. och än så länge har jag inte gjort det.. Samtidigt som jag läste innan så fick jag spa för mina fötter av mamma så nu är mina föter babylena! <3 :)
ja uppdaterar mer ikväll ;)
 
 

ikväll

ikväll blir det väl att chilla med min familj och titta på film. annars idag har jag vart med Tilde och vi har haft lite krig med nerf-pistoler med mina brorsor. det gick sådär kan jag säga... :) Imon är det sissta dagen på lovet :( men jag får väl göa den dagen så bra som möjligt! :) nu ska jag gå in! och glömde nästan att berätta! jag har lärt mig göra lady gaga hårrosett
 

Julklappar

Ja nu kommer mina julklappar! Lite sent kanske men bättre sent än aldrig xP
 
Skor från H&M.
 
Tränings-linne vet inte var det är köpt. 
 
Björn borg trosor och BH från Björn Borg. 
 
 Björn borg trosor. 1 par från intersport 1 par från: ?
ögonskuggs-penna, från ?.
Armband, från ?.
Ögonskuggor från H&M.
BH från H&M
Ögonskuggs-penna, från H&M
Iphone skal, från ?
900 kr + 500 till som inte är med på bilden ( alltså 1400 kr)
Långarmad tröja, från H&M 
Solglasögon, från ?
 ännu mer Björn Borg trosor, från ?.
Ögonskuggor, från ?
 Armband, från ?
Tuggummi, från ?
 Godis, från ? ;)
Caviar mancure från parelle (tror jag) fick det av Tilde :) 
Fotobok, från ?
Vantar, från ?
Nagelack svart, orange och turkås, från ?
Armband från edblad (tror jag)
lapp som man sätter på resväskan. från ?.
 Korg, från ?.
Tavla, från ?
Ögonskuggspenna, från ?

 
 
 
 
 

fotodags!

tjoobba! idag har jag inte gjort så mycket städat mest och haft ont i halsen :(
Nu ska jag ta de sista bilderna på mina presenter..Vet att jag är väldigt SEN! Men IDAG ska ni få korten!!! 
ja så fall det ska bli av så får jag börja nu!
 

Spel hos Minna

Sitter här hos minna och spelar spel. (Y)
Ja nu måste jag fortsätta!


Fredag

Om en liten stund drar jag till Tilde och så ska vi åka till Minna. Där kommer även fille va. jag vet inte riktigt vad vi  ska göra då men vi kommer väl på något. ;) uppdatering kommer där!
 
 
 

duschen

Ja nu tänkte jag gå in i duschen!
xOxO
Märta

Good things that happen

Ja detta var mitt pyssel! knaske ser ut som om det inte tog så lång tid men förut hade jag en massa andra saker på oxå men ångra att jag satte på det då tog bort det igen... ja som ni ser så är inte mitt ansikte med men det ville inte va med på bild idag. alla bilder där mitt ansikte kom med blev helt FAIL så det blev dessa 2 bilder som blev minst fail. 
jag kanske oxå ska berätta vad det är för något. :) Den är först och främst en burk. på locket står det ''Good things that happen''   
i burken ska man lägga en lapp varje gång något bra händer. och när året är slut ska man läsa lapparna som ligger i. Detta tyckte jag var en kul sak så let´s try it! Vad tycker ni om min ''namnbild''? blev faktist rätt nöjd :)
ja det var väl allt jag skulle säga/skriva.
 
  

Torsdag

Hola!
Just nu sitter jag och pysslar! :O inte vanligt! nej men jag såg en jätte bra ide på ett pyssel. så var tvungen att göra det! (Ni får resultat när jag är färdig!) farmor och farfar är här också :) ja allt jag skulle säga tror jag ;)
OXOX
 
❤ M Ä R T A ❤
 

Too the city

nu tänkte jag åka in till stan med Tilde och chilla lite :)
Det blev sent i går för efter inlägget jag skrev såg jag på en film.. xP ni får en bild från igår ;)
ja har lite brotom nu så bye bye ;)
 
❤ M Ä R T A ❤
 

Godnatt

Nu tänkte jag ta och sova för första gången detta året! Godnatt! Lovar att börja blogga bättre ny efter nyår!!

❤ M Ä R T A ❤