HAPPY NEW YEAR!


Torsdag

Nu sticker jag snart ut och springer en runda. har ingen lust :( Men måste ju springa bort allt julgodis jag har ätit i veckan..
Ja men sen blir det linnea :) 
Seee you later ;)
 
 
♥ M Ä R T A 
 
 

Ändrade planer

Ja idag blev det ändrade planer. Nu sover jag hos min mormor och morfar med min kusin Liv. Vi har haft det lite mys. Ni får bilder imon förhoppningsvis på mina presenter. Nu tänkte vi sova :)
Godnatt!
❤ M Ä R T A ❤


Mormor och morfar

Nu ska jag till mormor och morfar och fira jul. Några av mina kusiner ska också va där. kul kul! Ja jag sa igår att ni skulle få se julklapparna men jag väntar istället tills jag har fått packeten från idag också. :) Nu ska vi åka så hinner inte skriva så mycket mer. Ni får en bild på min frisyr som jag bär idag. :P
 
❤ M Ä R T A ❤
 

Mot Göteborg!

GOD JUL! Ja min julafton har börjat toppen! Ny är jag på väg till Göteborg och där ska jag fira med mina kusiner ett tag :) just nu har jag inget internet i mitt lilla hus så det är därför det är dålig uppdatering.. Ja jag tänkte ikväll lägga ut bilder på vad jag har fått :)
Ha en riktig go jul så länge;)
Här har ni en sak som jag har fått en så länge ;)

❤ M Ä R T A ❤


Söndag

Idag har jag fixat till imon.. Ja det är det jag har gjort typ.. Jag har också vart i Frölundatorg och med mamma där köpte vi lite presenter. :)
Ja nu tänkte ja gå och lägga mig snart.

❤ M Ä R T A ❤


Följ min blogg med Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Utkast: Dec. 22, 2012

Följ min blogg med Bloglovin

http://wilmahallenberg.blogg.se/

  jakz4kedqe3
Jag tävlar på den här bloggen! http://wilmahallenberg.blogg.se/.
Wilmas blogg är en av mina favoritbloggar! hon tar fina bilder och uppdaterar ofta. Gå in och titta!
 
♥ M Ä R T A 
 
 
 

♥♥♥♥♥♥Isaaaak♥♥♥♥♥♥

Ja jag tänkte berätta vad jag gjorde hela dagen igår. 
Det började att jag och Tilde åkte tåg upp till göteborg. När vi kom fram gick vi till NK. Sen stog vi och väntade framför en scen i 3 timmar och 30 minuter på att ♥♥isak♥♥ , awa, njoy och freja skulle uppträda. Under tiden som vi väntade lärde vi känna 3 ny tjejer som hete Hilma olivia och Karin. Olivia hade träffat Isak 3 gånger! Men när det började så sjöng först Njoy. När dom hade sjöngt färdigt så fick vi 5 tjejer alla desa autografer gratis! för dom satt precis under oss.och jag fick känna i ens hår ;) hon hade verkligen afro! Men sen sjöng freja. VI fick tyvärr inte autograf av henne.  Efter att hon hade sjöngt var det ♥ISAKS♥ tur att sjunga!!!! Han var så bra!!!! ♥♥♥♥♥♥ Men när han hade sjöngt å satte han sig jämte Njoy!! så jag var inte en en meter i från han! Olivia tror jag att det var frågade han fall vi kunnde få hans auotgraf och vi fick!!!!!!!!!!!!!!! GRATIS!!!! han skrev bara 2 och dom fick jag och tilde! Vi var dom ända 2 som fick autografer av han gratis! vi var så glada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag och tilde höll på att dö av lycka!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ När vi hade fått autografen så var det awas tur att sjunga, Hon var såklart duktig! Men isak var bässsst! Men när Awa hade sjöngt så sprang vi till ett ställe där man kunde få en till autograf fall man köpte skivan. Vi hade redan köpt skivan innan det Njoy sjöng så vi kom långt fram i kön. När vi kom in så fick jag Isaks autograf och jag pratade med han och rörde han!!! ♥♥♥♥♥♥♥ ååå detta var den bästa dagen i mitt liv!!!!!!! tyvärr fick vi inte ta kort med honom. :( Men när vi skulle gå ut från NK träffade vi Victoria, Och då fick vi ta kort med henne. Detta var seriöst den bästa dagen i mitt liv! 2 autografer från isak och jag har seröst pratat rört honom!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Men nu måste jag städda :(
Mäste bara säga ISAK ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!!!!!!
 
Hejdå hälsar en överglad tjej!!!!
 
♥ M Ä R T A ♥
 
 


God morgon!

Nu har jag gjort mig i ordning mig för dagen och ska gå om en halvtimme.. :)
Jag och tilde ska bytta presenter idag istället för vi kunde inte vänta.. :D
Ja men senare ikväll så ska jag och tide åka till göteborg och lyssna/titta på Isak! ååååå Det kommer bli sååå kul!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jag håller på att bli överglad! jag ska få se ISAK! ♥♥ je men nu måste jag packa mina saker! BJUDER på bilderna på mig och tilde.. :)
 
♥ M Ä R T A ♥
 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4019978/?claim=m7k8x6h89zb">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Godnatt!

Nu ska jag sova! dag i stan storhandlade jag.. :) kan tyvärr inte visa för allt var presenter.. :) 
JA nu säge jag godnatt ♥ innan jag somnar :)
 
♥  M Ä R T A  ♥
 

on my way to the bus

Ja snart ska jag gå till bussen för ska till stan och köpa dom sista julklapparna. Sen ska jag nog bara chilla ;)
Ja jag måste säga hejdå nu för har lite brottom ;)
 
♥  M Ä R T A  ♥
 

Torsdag

Nu är jag i skolan! :D har saknat alla så skolan är helt okej :)och vi ska typ bara se på film hela tiden. förutom nästa lektion då jag ska redovisa mitt text om fiskar. är redan nervös. Ja men nu måste jg träna lite till innan vi börjar. 
 
♥  M Ä R T A  ♥
 

onsdag

Nu sitter jag och och skriver en text om fiskar som jag ska redovisa imon. det går väl rätt så bra :) 
Mina lille brorsor sitter och tittar på filmen ''det regnar köttbullar'', tror jag att den heter. Men nu måste jag fortsätta skriva.
 
 
 
♥  M Ä R T A  ♥
 
Bilderna är tagna här ifrån!
Och från den här sidan!

Hemma igen :(

Ja jag är hemma idag också. För imorse när jag duschade blev jag helt plötsligt jätte illamåend och det kändes som om jag skulle spy. Jag spyde inte. Men mamma och pappa tyckte att jag skulle stanna hemma så jag gjorde det. Idag har jag haft tråkigt och när jag har tråkigt brukar jag sminka mig själv antingn fint eller fult... idag blev det fint. Jag har också tittat ut ur fönstret när den nya SNÖN faller ner! 
Nu tänkte jag titta lite på film och äta ett äpple :) Här har ni lite dagens outfit också ;) 
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 
 
 

Tisdag

Hejsan svejsan alla ute i världen! Ja idag har jag typ städat, tittat på film och slappat.
Nu har jag precis skickat iväg ett mejl som jag har skrivit i en timme typ.. så ni är jag färdig! 
Innan idag målade jag naglarn det blev genomskinligt. Så ingen ide att ta kort på.. 
Imon kommer jag nog att gå till skola. :) ja har jag sån bildbristså ni får några foton på mig själv...
BYE
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 
 
 
 

Sjuk :(

Ja idag är jag inte i skolan.För när jag vaknade hade jag mycket huvudvärk och ont i ryggen. Jag brukar aldrig vara sjuk så det är faktist liite mysigt fall man inte räknar medhuvudvärken och att jag har ont i ryggen. xD
Men nu sitter jag iaf och äte smoothie ja samtidigt som jag smsar med lite folk. :) sen i dag ska jag nog måla naglarna och lite annat tjejiga saker. men nu ska jag fortsätta att äta/dricka min smoothie. Förresten idag kommer nog lite mer inlägg en vanligt eftersom jag inte gör något ;) Bjuder på bilden. 
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 

facetime med Tilde

ja just nu sitter jag i köket och facetimar med tilde :) hon tittar på hawaii 5-0 och jag sitter och läser igenom lite texter. Innan idag har jag försökt fixa en header. Men den har bara satt sig på fel ställen. :( så fall ni vet något ställe där man kan titta hur man gör en header så skriv en komentar ;) Skriv också fall ni vet någon som gör snygga headers grattis! för jag tycker dom där blommmorna/bladen som är på min header är trååkiga! ja ni får ha det så bra så länge! Här har ni lite roliga sms :D
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 

 
Bilderna är tagna från den HÄR sidan! 

Snart hemma

Nu är jag på väg hem från våra kompisar. Ja det var mysig och vi åt tårta. :) imon är det sissta gången på målarkursen. Ja med detta inlägg säger jag godnatt❤

❤ M Ä R T A ❤


fika

Ja nu ska jag jag iväg och fika lite sent på kvällen sådär. NEj men min mammas och pappas bästa vän fyller år idag så vi ska fika lite :) 
 
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 

Söndag

Innan idag (10.45-12.00) så hade jag danslektion. Det gick braa. :)
Hade först tänkt att springa idag men har såå ont i min rygg. :( så jag kan inte springa idag :'(
Men istället har jag slappat och bakat julgodis. Som mamma, Hugo och Pelle fortfarande gör.
Nu hade jag tänkt att göra lite matte för ligger efter där. 
 
♥  M Ä R T A  ♥
 
 
Här har ni en ful bild som jag inte kommer ihåg att jag har tagit ;)
 

christmas tree

Här är min lilla julgran. Den är silvrig. fall man inte ser det då. och detta är ett tidsinställt inlägg så just nu sover jag.. ;)
Godnatt
 
♥  M Ä R T A  ♥
 
 
 

Lördag

Ja idag har jag bara slappat.. men det måste man få göra ibland.
Som ni redan vet så var min mamma i Göteborg ifår och idag. Och nu har hon kommit hem med massa julklappar. som jag gärna vill titta på men det får jag inte tyvärr. :( Men hon köpte även en mini gran till mig :D som jag ska ha i mitt hus. :D Jag har inte fixat i ordning den än så ni får bilder lite senare. :)
ja ni får chilla lite så länge ;)
BYE
 
♥  M Ä R T A  ♥
 
 
 
Bildbrist..

Lördag

 idag är det lördag! och jag har inga planer för idag...
Ledsen fär  en sån dålig uppdatering men jag har inte haft något nätverk i mitt lilla hus. Så jag kunde bara skriva där inne. Men nu har jag fått tillbaka det. :) Så nu kommer uppdatering. 
Igår myste jag med min familj. (förutom mamma för hon är i Göteborg) 
Och i torsdags var det Lucia så ni ska få lite bilder från det hade jag tänkt. Men nu tänkte jag fixa iordning mig lite :)
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 

just girly things


onsdag

Snart har jag spanska. men just nu sitter jag gämte tilde som siter och tar roliga kort, och Minna som skriver ett inlägg på sin nya blogg. Fall ni vill gå in på den kan ni trycka här --> Minna <--
Ja nu ska jag va lite social med mina koompisar.
Här kommer lite inspiration (surftema)
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 
 

Gossip Girl

Just nu sitter jag och tittar på gossip girl. Det är väldigt bra med det slr inte Pretty Little Liars.
PLL älskar jag seriöst! det är nog världens bästa serie! Men tyvärr har jag tittat så långt det går. Nästa avsnitt kommer ut i januari eller februari. :( Så nu får jag underhålla mig på gossip girl.
Här har ni en liten länk till PLL för jag rekomenderar värkligen serien! Pretty Little Liars.
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 
 
 

Helgen

Förlåt för en sån dålig uppdatering i helgen men har haft fullt upp.
I fredags var jag på tjejkväll som jag har sakt förut. Det var jätte kul!! Eftersom Isak förlorade :( så var vi ute och rullade oss i snö med bikini! Asså det var så kallt!
I lördags var jag på kallas. och i söndags bakade jag pepparkakor. Och tränade inför provet.
 
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 

Lördag

idag har jag inte gjort något för utom att facetimeat med Linnéa. Nu iaf ska jag iväg någon stans med min familj :)
Bye;)
 
 ♥  M Ä R T A  ♥
 

Tagga Jenny

Ja då ska man senare till jenny och titta på x factor! Några fler tjejer ska också ditt. Så det kommer bli super mysigt :) Det är sommar tema så jag ska ha kort byxor och magtröja och solglasögon. Kommer bli liite kallt då men det får jag stå ut med.. :)
Nu måste jag fortsätta att göra i ordning mig!
 
     ♥  M Ä R T A  ♥
 

Godnatt!

ja då tänkte jag sova nu då. Ja nu är mitt rum städat! och jag åt jätte god mat och efterätt. :)
ja ni får lite bilder från veckan :) haha så kul at ta kort! :'D Nästan en bildbomb...
 
                                       ♥  M Ä R T A  ♥
 
 
 

städning på G

Ja då ska man städa. Kul kul! -_-Men jag ska städa för ikväll ska vi ha gäster.
Idag har intte hänt så mycket.. men ja detta blev bara ett litet kort inlägg. Men ni ska få kortet nu istället för innan för råkade trycka fel.... Så här har ni ;)
 
                                         ♥  M Ä R T A  ♥

Elevensval

Ja sitter här och har tråkigt på spokenenglish (stavning..)
Men som tur har jag ju Linnea och Jenny.
Sen idag ska jag nog träna tills religions provet som är på måndag. :( ja i förgår så målade jag mina naglar. Dådet kommer en bild på det nu.

❤ M Ä R T A ❤


Christmas feeling

ja nu har jag verkligen riktig jul feeling! för nu har jag lite julpynt i mina fönster. Och lite andra jul saker är julkalendern och chokladkalendren! Sissta ilden är inne från det stora huset för min julstjärna har vi inte satt upp än.
 
                                           ♥  M Ä R T A  ♥
 
 
 
 

Tilde

ja idag när jag och Tilde gick hem från skolan efter snöbollskriget  så tog jag lite kort på henne. Så jag tänkte visa lite fina bilder på min fina underbara bästiis
 
                                           ♥  M Ä R T A  ♥
 


Engelska

Ja nu har jag precis haft engelska prov. Det gick bra tror jag. Sen idag ska jag inte göra så mycket förutom att åka till kulturskolan. men nu tänkte jag titta på årets julkalender!
 
                                           ♥  M Ä R T A  ♥
 

Måndag

Nu sitter jag och tränar in för engelska provet :( trååkigt! 
Äntligen har snön kommit till varberg! :D Snö är så mysigt! fast ibland är det lite för kallt, men jag det har snöat hela dagen så nu är hela varberg vit. Men nu måste jag fortsätta med Engelskan. Sissta bilden var från igår kväll..
 
                                           ♥  M Ä R T A  ♥
 
 
 
 

Söndag

Ja idag är det förstaa advent :D Det är så mysigt med jul tycker jag! alla tomtar, änglar och stjärnor. Men det tyvärr har det inte kommit någon snö än här i Varberg... 
Idag ska jag träffa Lynn och så ska jag träna tills Engelska provet som jag har på tisdag.
Aja nu måste jag gå och städa buren till mina marsvin. 
 
                                           ♥  M Ä R T A  ♥
 
Kort från i våras :)