vägen hit

Nu är jag framme! eller det var jag igår också men då hade inte jag bra internet så kunde inte skriva.  :( Jag tänkte berätta hela hit vägen så texten kommer nog bli rätt lång..
 
Vi gick upp ca 7 och åt frukos. mamma och pappa åkte 7.45 i till tågstationen och skulle fixa billjeter och 8 åkte jag med mormor och morfar ditt också. Vi åket tåg till köpenhamns flygplats.Vi åkte i ca 3 och en halv timme. När vi kom fram skulle vi checka in alla våra väskor och surfbrädor. 
Innen på flygplatasen fans Victoria Secret!! :D :D :D
Köpte tyvät ingrt för vi hade jätte brottom :( men på hemvägen ska jag!
 
På planet hade alla var sin tv med fjärkontroll och så hade man en egen telefon :)
Jag såg filmerna Röjar Rolf, några Hawaii 5-0 och Rock of ages. + spelade lite spel.. :)
 
 
Vi åkte flygplan i 7 h. När planet standade så var vi i Doha. nästa plan som vi gick på skulle till Singapore. Det tog 7 också ungefär. I Singapore mellanlandade vi bara fast vi var ändå tvugna att gå ur planet. när vi hade vart på flygplatsen någon timme så gick vi på planet igen.
Då tittade jag på 2 broken girl, Pretty little liars och spelade lite spel. Denna flygplans resan var bara i 3 timmar.
När vi landade så var vi äntligen på Bali. Det var kväll då och varmt!
Det är väldigt mycket trafik på Bali så det tog ca 40 min att åka till vårt hus. 
Men när vi kom fram så var vi så varma så vi hoppade direkt i våran poolen! det var sååå skönt! vi packade upp och fixade lite.  Den här rean från att jag tog steget ut ur mitt hus hemma i Sverige till att jag tog steget in i vårt hus på bali tog exakt 29 h 31 min och 48,3 sek. 
Här var resan hit. 
 

 

I morgon gäller det!

Imorgon gäller det! Jag åker ifrån regniga gråa Sverige! till varma härliga Bali. Har inte fattat det riktigt. Men i morgon gäller det iaf. Nu, sitter jag hemma forever alone och tittar jag på melodifestivalen. Kan inte fatta att dom där gammla gubbarna gick vidare istället för för tjejen i blå dräkt. Hon var ju grymt mycket bättre!
Nu ska jag fixa det sista.
 

Godnatt!

Nu går jag och lägger mig! kan inte fatta att jag ska åka i övermorgon! :)Ska bli såå kul men ändå lite tråkigt för kommer sakna mina friends sååå mycket! :( Men som tur är finns skype! 
Godnatt
 
 

Fredag

Idag vaknade jag med en hemsk huvudvärk. Mamma och pappa tyckte inte jag skulle gå till skolan så jag gjorde inte det först. Men sedan vid 11 så kände jag mig bättre så mamma körde mig til skolan. Jag var bara med på en lektion då men jag var i skolan! Nu så håller jag på att packa. och jag har inga speciella planer för idag.
Som jag lovade igår så visar jag nu vad jag köpte! ;)
 
2 böcker från bokia. pris ?
Tröja från ginatricot 149 :-
Trosor från lindex 60 :- (styck)
Trosa från lindex 70 :-

Torsdag

Idag är det alla hjärtans dag.. o ja man ska ju va med dom man älskar så jag har åkt upp till göteeborg med mamma. Där köpte vi lite saker. (bilder imon för orkar inte idag) Sedan så åkte vi till mina kusiner och fikade. Vi lämnade även mina marsvin där eftersom vi snart ska åka. Imorgon ska jag ha matteprov :( har verkligen ingen lust! Nu måste jag sova så att jag vaknar imon! 
Natti Natti
 
 

Skridskor!

Ja idag har jag åkt skridskor! det var jätte kul verkligen! I början var det lite svår att åka för var ovan. Men sedan gick det hyfsat bra i slutet. jag var mest med Tilde, Jennie och Elin, och några av killarna i klassen som var med på tagen och att göra så att man ramlar. Det var i alla fall jätte kul. Nu är jag så trött att jag nästan somnar.. 
Men just nu ska jag titta på det nya PLL avsnittet :D :D och sedan ska jag träna tills engelska provet. :(
 
Första bilden är från jenistarbys instagram tryck här om du vill se.
 

I know, bad update..

Ja rubriken säger allt! jag är ledsen att jag inte bloggar så mycket men har 2 prov denna veckan. (Engelska och Matte) och så måste jag packa till resan. Vi åker ju på söndag! :D Kan inte fatta riktigt att jag ska åka. Men ssom ni ser så har jag ganska mycket. Men ska försöka att blogga så mycket som möjligt. Imon ska vi åka skridskor. Ska bli jätte kul! älskar att åka skridskor. Detta året ska jag ha mammas, för mina är för små. och det är konst-åknings-skridskor... jag har aldrig åkt med den sorten. så är lite nervös.. Igår var det ingen målarkurs så var med Linnea. Det var nice nice! Men nu måste jag soova så att jag vaknar imon!
 
Bilder på en av mina marsvin, Kiwi.

Lördags

Skulle ju lägga upp lite bilder från i lördags. Det tänker jag oxå men det är bara det att de är innan ''festen'' började. På bilderna är vi hemma hos mig och gör i ordning oss. Det är jag, Tilde och Linnea. Ja och mitt hår ser jätte oranget ut.... godnatt! :* 
 



Söndag

Ledsen att jag inte bloggat!! trodde att jag hade lagt ut men det hade blivigt något fel. :( Igår så var jag på tjej kväll med min klass. eller killkväll blev det för alla skulle klä ut sig till killar.. :) Det var skit kul och vi skrattade mycket. Vi tittade på melo samtidigt och 1an (Anton) var klart snyggast och bäst!
Tilde sov över hos mig, för att hennes mamma och pappa hade gäster så hon orkade inteåka hem. 
Sen idag så åkte tilde hem vi 1 tiden. Sen idag så har jag gjort läxor och slappat.. nu ska jag göra pannkakor :D gotti gott!
Bilder från igår kommer lite senare ;)
 
 

Begravning

Nu är jag på väg till en begravning :( inte så kul. Jag känner mig väldigt svart! jag gillar inte att vara hel svart.. Föra gången jag var på en begravning var jag 7 år tror jag. Så kommer inte ihåg så mycket. Det ända jag kommer ihåg var att alla bara grät :'( Ska åka nu så hejdå! 
 
 
 
 

Film

Nu sitter jag och tittar på film Pitch perfect. har nästan presis börjat så kan inte säga fall den är bra än :) Men har hört att den ska va bra så. Sammtidigt äter jag glasssss. Mmm såå gott. 
 

onsdag

Idag har jag i stan med Linnea och Tilde. Har inte vart i stan på hur länge som helst! Men vi tittade igenom alla affärer. Sedan gick vi och fikade på Veras. Super mysigt! jag köpte tyvärr inget eftersom jag var på gekås i tisdags. Jag har föresten glömt att berätta en sak! om 11 dagar åker jag till Bali. Har glömt att berätta och det har varit osäkert om vi skulle åka. För dom vi skulle åka med hade en döende släkting. (morfar) Men nu har det vart bestämt ett tag. Jag kommer absout blogga där också. (om jag kan) Jag ska vara där ganska länge.. 6-7 veckor. 
Det ska bli såå skönt att komma bort från det här gråa kalla vädret som är i Varberg just nu. Vid halv åtta så var jag ute och gick med Lynn. Vi gick i ca en timme och det var jätte skönt!
Just nu sitter jag och tittat på fotboll, Sverige mot Argentina. Sverige ligger under med 1-3 :( men man ska inte ge upp hoppet!
 

Gekås

Här kommer allt som jag köpte på gekås. ;) Blev nöjd för köpte inget onödigt som jag brukar göra..
 
Nagellack borttagning, mitt var slut så behövde verkligen!
 Mascara (Volume million lashes diamatissime) i mascaran är det glitter i så at man riktigt glimmrar med ögonen. Har en ny mascara redan men kunnde inte motstå!
 
Body Butter, min är slut och den här luktade gott! :)
 
Tröja. Kommer inte annvända den nu för tycker den är lite mer till sommaren. så den får vänta.
 
Sjal, har velat ha en sån här länge och nu hittade jag en fin och hyfsat billig! :)
 

paketet

Hade helt glömt att jag inte hade visat vad det var i paketet som jag fick av posten! Tryck här om du inte kommer ihåg! ja men det som var i var min nya beby!Canon eos 600D♥ älskar den!! + så köpte ja två objektiv till! :)
Den är sjukt bra och jag älskar den! :)
 
 

 
 
 


I'm back!

Ja nu är jag tillbaka! Idag har jag vart på målarkursen.
Och nu är jag och mamma på väg till Gekås. För vi behöver köpa lite grejer. :)
Bye!