Örebro/Stockholm

1. Mjukisbyxor, Bikbok / 2.shorts, Cubus / 3. Shorts, Vero Moda / 4. tjocktröja, Carlings
5. Linne, Hollister / 6. T-shirt, Bikbok / 7. peplum, Bikbok / 8. Trosor, Björn Borg
9. Bikini överdel, Bikbok / 10. Armband, Bikbok / 11. Body mist, Hollister 
 

Kvällen


Minna & Linnea

 
Nu sticker jag ner till stranden igen :) Denna gången blir det nog inget solande men bada ska jag göra! De senaste timmarna har jag solat med musik i öronen. Imorgon på morgonen kommer jag att lägga upp allt som jag köpte i Stockholm/Örebro. (äntligen)
Bye 

hemma igen

 
Kom hem för ca 30 min sedan. Det blev stranden vi åkte till :) Minna skulle på träning så vi tre ska träffas vid 7 igen. Pratade om att vi skulle ta ett dopp då med men vi får se ;)
 
Nu har jag precis gjort en smoothie. La i lite extra hallon och bananbitar så nu smakar såå gott!
 

Måndag

 
↑ Tröjan här över var den jag köpte i Göteborg. ↑
 
Om en stund ska jag träffa Minna och Linnea. Vi ska antagligen åka ner till stranden för det verkar som att det blir fint väder :D see you later ;***

Håkan Hellström

 

Bilder från i fredags! 

Fredagen var såå lyckad! Jag och några goa tjejer åkte in till stan och lyssnade på Håkan Hellström. Vi satt uppe på fästningen och lyssnade och åt godis. Vid 10 cyklade vi hem till läjet igen och tog ett kvällsdopp! Den kvällen har varit en av de bästa kvällarna denna sommaren! 

Men idag ska jag träffa Jenny, vi hade först tänkt att vi kanske skulle ner till stranden men eftersom det skulle bli 29 grader, men nu ser det rätt så mulet ut :( så vi får se vad vi gör :)

Ska fota nu! har ju lite att fota.. örebro,stockholm och min födelsedag.. x)


På väg hem

Nu är vi påväg hem till Varberg igen :) dagen idag har varit väldigt lyckad! Först gick vi runt i femman och sen åt vi på Jensens. Och så var vi inne på tessie :) köpte faktiskt bara 1 sak :)


Gbg

Äntligen har jag fått dom! :D
 
Idag hade jag tänkt att ligga på stranden men så blir det inte, Idag ska jag till Gbg med Linnea. Hon frågade om jag ville hänga med så why not? :) dock har jag typ inga pengar men men lite iaf!
skriver lite senare vad jag har gjort de senaste dagarna! :)

Dagen idag

Bild från Öland 
 
Nu går jag och lägger mig. Ska till Ven och fira min mormor som fyller 65 år så ska upp 6 imon för båten går kl 10. Så måste verkligen sova. :(
 Igår var vi uppe till halv fyra på natten/morgonen. Vi sov till 10 så det blev inte så mycket sömn x) Dagen var jag först med Linnea och Minna. Vi slappa och åkte o badade. På kvällen var jag först varit på tre toppar med Jenny o Jennie, sedan badade jag lite till fast med dom då. ;) Det var faktiskt mycket varmare än vad jag trodde! 
 
Bilder på vad jag fick i födelsedags present hade jag tänkt att fixa imon men nu ska jag till Ven så blir nog på Söndag ;) Och det blir bilder istället för Film för har nästan ingen plats på min dator just nu :( Video blir det någon annan gång ;)
 
Godnatt! ;* ♥

Duschen ♥

Nu ska jag happa in i duschen. Vid 9 cyklar jag till Minna och sedan sover jag där över natten :) lovar att uppdatera! ;* Innan idag har jag varit på stranden med Jenny och Elin, vi badade, åt lite gott och solade :)
 

Jul. 18, 2013

Kom hem för ca 30 min sedan från Minna. Vi hade riktigt mysigt! Först träffade vi Hanna och Stina vid skolan, sen vid 11 gick dom hem. Efter det satt vi och pratade. Nu ska jag sova så att jag blir utvilad tills imon när jag ska sova över med dom oxå :) ❤
Godnatt! ;*


Mot bussen :)

 
Nu är jag ska jag gå och ta på mig skor för om 15 min går bussen till stan! Ska in till stan med Jenny.
När vi kommer tillbaka vet jag inte vad vi kommer att göra.
Ses senare :)

Godnatt!

 
Hej bästa bloggisen! Innan idag var jag på stranden med Minna, såå mysigt! Har inte träffat henne på jätte länge eftersom hon har varit i Kroatien och jag har varit i Örebro :) Senare på kvällen har jag städat mitt hus och tagit det rätt så lugnt :)  
Morgondagen tar jag som den kommer tror jag :) Ska iaf springa eller styrketräna! För denna veckan har jag bara ätit en massa onyttigt. :(
 
Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig för börjar verkigen bli trött. Godnatt ;* ♥

Fredag

Dagen Idag har varit awesome! Gick vi upp ca 6. Inte så jätte kul.. Åkte bil i 5 timmar. Sedan var vi framme vid Liseberg. Där åkte vi olika attraktioner till klockan var runt 5. :) Efter det åkte jag tåget hem till Varberg. Lynn kom och hämtade mig och sen dess har jag vart hos henne :)


Just nu


2 bilder från idag :)


I Stockholm

Just nu sitter jag o Frida och väntat på bussen som går om 20 min. Dagen i Stockholm var väldigt lyckade! Självklart har jag köpt lite för mycket... Eftersom jag har köpt rätt så mycket funderar jag på att göra en video om vad jag köpte istället för en massa kort :) ni får kommentera vad ni tycker :D


Hemma igen

Kom precis hem från bion :) vi såg hangover 3, den var väldigt bra! Imon åker jag o Frida till Stockholm. Så uppdaterar mer imon ;)


9/7

Idag har vi varit på Gustavsvik, asså det är såå kul där! Efter det gick vi på stan och åt på ett jätte gott ställe! Ikväll ska vi på bio :D skriver senare vilken det blir ;)


Film

Dagen idag har varit väldigt bra! Shoppat har jag gjort! För ca 400 kr.. Men gjorde verkligen några fynd! Visar när jag kommer hem! Nu ska vi sitta o titta på film :)


Måndag

Nu sitter jag på jensens och äter. Idag har vi gått på stan och shoppat :) har köpt rätt så mycket redan.. Så får se hur dagen slutar ;)


Söndag

Igår glömde jag att blogga.. Men vi låg och solade hela förmiddagen sen åkte vi ner till en sjö och badade. När vi kom till baka åkte vi o sprang, jätte jobbigt eftersom det var jätte varmt! O självklart sprang vi fel så vi sprang mycket längre än vad vi hade tänkt. På vägen hem köpte vi frukt o choklad :D det åt vi tillsammans med en bra film :)


Lördag

Idag har jag varit på stranden hela dagen, som hela Varberg oxå har vart eftersom att det är surfers day idag. :) Var där med Frida och Tilde vi solade, surfade och tog det lugnt. Sen vid 6 tiden började jag att åka med Frida hem till Örebro, här ska jag stanna i veckan :D ska bli jätte kul! Vi kom fram för typ en timme sedan.
Ska blogga från mobilen så mycket som möjligt! LOVAR! Nu ska jag sova godnatt ;*


Torsdag

Nu är jag hos Tilde, hon hämtar sina saker eftersom hon ska sova hos mig :)
Senare idag kommer Frida :D var ett tag sedan som jag träffa henne så ska bli jätte kul❤


Springa

 
 
Ska ut och springa nu, är på sånt dåligt humör så får hoppas att detta ska hjälpa :) idag har jag inget planerat så vi får se vad som händer ;)

Godmorgon


Tisdag

Köpte 2 bikini delar förra veckan, var bara tvungen för var på rea.. :)
 
I dag har jag haft fullt upp hela dagen typ, men är lite slö just nu så orkar inte skriva allt xP 
för ca 30 min sedan (20 över 12) kom jag hem från Jenny. Har varit med henne och Linnea idag :) Vi var och åt pizza. Sen när vi skulle hem regnade det såklar jätttte mycket.. men vi kom hem till jenny iaf. Dock var väldigt blöta men det gick bra ändå ;) Efter det myste vi typ hela kvällen :) Imon vet jag inte vad som händer. 
 
 bloggning ska bli bättre!!