Tilde

Nu drar jag och Tilde in till stan :) fast att det regnar.. Men jag ska iaf försöka att inte köpa något :) för behöver verkligen spara mina pengar :) :)


 
 
 
 

:)

Nu sticker jag ut och springer eller går med Jenny. Har inte sprungit på jätte länge så vi får se hur det går.. :)


Jun. 24, 2013

Sitter hos Linnea och målar naglarna och innan åt vi B&J glass! Såå gott!! Ni får en bild på linneas naglar för mina ska hon göra nu! :)


Linnéa

 
 
Om en stund ska jag träffa Linnéa. Vet faktist inte vad vi ska göra men det blir väl något roligt iaf :D 
Igår kväll var hon oxå här. Vi hade typ bio :D bilderna är från igår ;)
Ses senare! :*
 
 

midsommar

Hej alla! 
Just nu har jag ingen insperation med bloggen.. Men jag börjar få tillbaka lite så ska verkligen bli bättre på att blogga! låvar! och jag vet att jag sriver detta heeela tiden men detta är sista gången!
Midsommar som var i fredags var mysig! först var jag hos min mormor och morfar och åt. Sedan cyklade jag och Tilde till midsommar stången och gick runt. Vi träffade Pauan, Kf, jennie, Linnea och några andra där.
Senare på kvällen grillade jag och tilde med min familj och några fler.
Det var min midsommarafton!  
 

Godnatt


Onsdag

nu sitter jag och tittar på tv. Fast att det iäter är något bra sitter jag ändå här.. Men idag ska jag iaf städa inför imon! För imon är det min födelsedag! :D Gud vaD jag längtar! Men det är typ det jag ska göra idag.
lite humor! Eftersom att jag skriver på vår iPad så har jag inga bilder :(
 

Armband

 
Kom precis hem från stan :) det var jätte mysigt och som vanligt hade vi en massa att prata om :)♥ Jag som egentligen inte ska shoppa något, för måste spara pengar till stoholm! köpte såklart något.. jag köpte ett armband. Tycker om det jätte mycket speciellt nu på sommaren då man är brun o allt!
Kan typ inte fatta att om 2 dagar är jag 14!! :D :D :D aja 
hejdå :*

Tisdag

0m ca 10 så ska jag till stan med Minna och Linnéa. Har inte träffat Minna på ett tag heller. så det ska bli kul!
Det är det som är bestämt än så länge :) 
 

Söndag

Jag vet att uppdateringen har varit då bra de senaste dagarna... Men har verkligen inte orkat. Men skriver lite om alla dagar som har gått nu istället ;) 
torsdag  kvällen så grillade jag men några så rätt så många vänner, det var jätte kul verkligen! Och förhoppningsvis ska vi göra om det snart. Men den natten sov Tilde hos mig och så var vi dagen efter.
 
Fredag var med Tilde typ hela dagen. Vi åkte in till stan och efter det tittade vi på film. oj glömde nästan att säga att vi fick fyra små kattungar den dagen oxå! De är såååå söta så att man dör! 
 
lördag var jag hemma o tog det lugnt och senare på dagen så kom Tilde. 
 
Idag ska jag iväg till några av mammas kompisar. Det är det jag vet att jag ska göra än så länge idag. ni får en gammal bild därför att jag skriver på ipaden..
Bye
 
 

Jun. 13, 2013

Nu är det sommarlov! Eller det har det varit i några timmar. Men nu ska jag gå och handla med några tjejer och sen kommer några killar. Så uppdaterar senare :*


Skolavslutning nu! :D


Onsdag

Har precis sett det nya pll avsnittet! (Y) me gusta. Men iaf innan idag var jag på stranden md Robin, Karl, Tilde, anthon och jocke. Vi badade och åt fika :) och pratade såklart ;) Vi var där från att kl var halv 2 till typ 4 tror jag! Såklar så brände jag mig lite på axlarna såhär dagen före skolavslutningen... -_- Men fall jag har tur är det borta imon. nu ska jag ta det lugnt och städa lite för mina kläder ligger typ överlallt i mitt hus!  
 

Tisdag

 
Dagen idag har verkligen varit bra! Först var jag på vallen med skolan och hade fridrott. Och vattenkrig...
Ja sedan gick jag, Linnéa och Minna in till stan och gick lite i affärer (Y) köpte ett par trosor. Och så fikade vi lite :) Sedan åkte vi hem till Minna och chillade typ till klockan halv åtta :) Efter det har jag bara tagit det lugnt och skulle egentligen gått ut och gått med Lynn men hon hade plugg att göra o lite annat :)
Nu ska jag sova hade jag tänkt :)
godnatt! :*

Kvällen♥♥

 
Idag har skolan varit fett chill! Vi gjorde typ inget och vi fick godis :D
Men vid 6 halv 7 tiden åkte jag och tilde o handlade tills imon och i övermorgon. Imon ska vi till vallen och i övermorgon är det klassensdag :)
Efter det, när vi cyklade hem från coop vid halv 9 tiden, satt vi på ett tak och åt godis:D Super mysigtverkligen!♥
Nu ska jag sova! för är jätte trött!! 
natti natti :* ♥

On my way home

Är på väg hem nu, eller har varit det rätt så länge.. Men är hemma om 1 h.
Idag har jag varit på stranden och bränt mig lite... Ja det är det jag har gjort typ.


Sol

Just nu sitter jag här o solar och läser vecko revyn :) imo åker jag hem från Öland :( ska bli tråkigt och kul på samma gång! För då är det inte långt kvar till skolavslutningen!! :D
Bye!


Fredag

Sorry för att jag har bloggat så dåligt! Men har haft rätt mycket. I onsdags var jag i stan med Linnea och Minna. Hittade inte de solglasögonen som jag såg dagen innan men hittade ett par andra som är lika fina! Linnea köpte en tröja och 2 bh:ar och Minna en tröja. Senare på kvällen satt jag mig i bilen och så var jag på väg till Öland. Så nu är jag i/på Öland så det var därför jag inte har bloggat! Nu ska vi in och shoppa! :D

https://cdn2.cdnme.se/3899023/7-3/pic_51b1904a9606ee339f43cfdf.jpg" class="image">


Nya naglar! :D

Målade naglarna innan :D

Tycker faktiskt det blev rätt coolt men ändå enkelt :) Imon har jag sv prov.. o jag behöver egentligen öppna ett mail om provet men det kan jag självklart inte p.g.a. min konstiga mail -_- allt är imot mig idag känns det som :( När jag var i stan hittade jag ett par super snygga glasögon men så självklart tog jag inte med plånboken. Får hoppas att som är kvar imon!
Nu ska jag nog gå och lägga mig i min äälskade säng och sova. ♥
Natti Natti :*

Tisdag

Nu sitter jag i aulan och har lite tråkigt :( idag har vi cyklar 3 mil så är rätt trött, fast att det inte var så jobbigt. Men hittade ett par solglasögon som jag vill ha!! Men självklart tog jag inte med min plånbok idag -_- men vi får hoppas att dom finns kvar!


Sv prov

Nu sitter jag och tränar till mitt svenska prov som jag har tills på Onsdag :)
 
Rätt så lätt faktist! men idag är det typ det jag ska göra.. Eller jag ska kanske åka och handla med Tilde tills imon för då ska vi cykla 3 mil, tror jag att det är. Bilder som igentligen skulle kommit ut i fredags när jag var på stranden....  

helgen

ledsen att jag har bloggat så himmla lite :( men blogg.se appen fungerar ju typ inte!
Aja under helgen har Lynn sovit här för mina föräldrar är i småland, och mina lillebrorsor sover hos några kompisar. Vi har iaf haft det jätte bra! solat en massa och gjort världens godaste sallad. Nu ska jag leta efter min Engelska bok som jag inte vet var den är. :( men see you later!
Mitt älskade armband som jag har fått av lynn! ällskar det verkligen!! <33