Tisdag

Ja nu är det bara en vecka kvar här i Indonesien. Lite tråkigt för jag älskar värmen,solen, vattnet, Allt älskar jag! men det ska ändå bli kul att komma hef för då får jag träffa mina koompisar igen! miss them so much! 
Ja men idag har jag varit på manikyr ( andra gången sen jag kom hit) Det första stället som jag var på (Bali Spa) var lyxigare o lite bättre. men det var ändå bra här jag var idag. :) Ni kan få en bild på mina naglar imon ;) 
Men jag ska kanske tillbaka imorgon för funderar på att göra flätor på sidan av huvudet, tycker det ser coolt ut o på alla mina andra resor har jag velat göra det men så har det inte blivit av. o här är det väldigt billigt oxå! :)
Nu måste jag sova! för det första så är jag jättte trött. För det andra så sa jag till min saknade koompis Tilde att jag skulle gå o lägga mig, så då får man la göra det. ;) 
Godnatt! Här får ni några fin fina bilder på mig o mina boys ;D
 

 

Läxdag -_-

Salam! (Hej på indonesiska) ja idag sitter jag själv här på hotellet/huset/bungalown och pluggar. trååkigt! Jag lovade igår att jag skulle ha läxdag idag, men nu har jag ändrat mig.. för idag var det vågor. Ja men guden där uppe försökte muntra upp mig med lite spö regn så att dom på stranden inte skulle ha det så bra, men det funka inte. :( istället har jag nu hittat chips :D :D :D not soo baad! Så nu går det iaf liite bättre. :)
 
I förgår var jag på utflyckt jag fick bada/snorkla/simma brevid MANTOR! fatta, det är nog den största fisken jag någonsin har simmat med. Men det var såå cooolt! Vi såg även en flock med delfiner. Sedan snorklade vid några fantastiskt fina rev. Den utflykte var verkligen lyckad! o jag är såå glad att vi simma med mantorna för det är inte så stor chans att man får göra det. Men men nu måste jag fortsätta med min No, Engelska och So!
Bye

Torsdag

hej bloggisen! nu är vi på ännu ett nytt ställe. O här har vi internet! fast att vi bor i typ bungalows. Har det super bra här på Bali, men missss my friends så mycket att jag går sönder snart! De senaste dagarna har jag suttit o tittat på bilder där dom är med. Saknar er sååååå mycket! :'( men det ända som är lite sådär dåligt här är att poolen är för varm (35 grader) så den svalkar nästa inte. Men igentligen så är det inget att klaga på, har hört att det är snöar i Sverige såå det  är lite sämre! Nu ska vi på någon resturang!  Bild: gammla bilder
Bye
 
 

Tisdag

Idag har jag tid att blogga för en gång skull! Idag är det någon sorts sermoni. så man får inte gå utanför trädgården.  ikväll får man inte ens gå utanför dören.. Så idag kan vi inte gå till stranden. :'( Så idag ska vi brara göra skoluppgifter :( jag har faktist inte så jätte mycket att göra så det är rätt skönt. bilder är togs för ett tag sedan :)
 
 

hej!

Nu var det länge sedan.. Jag har det bra här på Bali. Denna veckan har dock inte varit så bra, alla i min familj har varit sjuka och haft feber. Men igår hände ett undervärk! min feber försvann. Pelle har fått dengue feber och jag har haft samma syntom som han så vi trodde att jag oxå skulle få dengue men det har jag inte!! :D :D 
 
Fall ni undrar varför jag inte bloggar så tar det såååååå otroligt lång tid att lägga upp bilder. Fall man har för många inlägg utan bilder, blir bloggen lätt ännu tråkigare.  men Jag ska anstränga mig då och då och uppdatera. Fast att jag inte har skrivit på nästan 2 veckor ser jag det är några som är inne och tittar varje dag! TACK ;*